MÄNTYMÄEN LUOMUTILA
Ota yhteyttä
  • Kananmunat
  • Luomu+
  • HIILIJALANJALKI
  • HYÖNTEISET
  • Yhteystiedot
  • Reseptit
    • Mumman pannukakku
    • Rapeat ohukaiset
    • Mutakakku
    • Paahteinen granola
    • Lemon Curd -tahna
    • Raparperi Curd -tahna
    • Miehekäs aamiaismunakas
    • Parempi aamiaismuna
    • Munasalaatti
    • Pikamajoneesi
    • Paahdettu tomaattikeitto
    • Sipulinen kanapata
    • Risotto kurpitsalla
    • Herkullinen paella
    • Ravitseva lihapata
    • Liemeen keitetty riisi
  • Luomutila
    • Mäntymäen tilan historia

Rapeat ohukaiset

Picture
1 ½ dl vettä
1 ½ dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja
3 luomumunaa
½ dl sulatettua voita tai juoksevaa rasvaa

Voita paistamiseen
Riko luomumunat kulhoon ja sekoita rakenne rikki.
Sekoita maito ja vesi ja lisää puolet nesteestä munien joukkoon.
Siivilöi vehnäjauhot pikkuhiljaa sekoittaen seokseen.
Lisää loput nesteestä ja sekoita tasaiseksi. Lisää sulatettu voi.
Anna ohukaistaikinan seistä mielellään muutama tunti tai yön yli.
 
Kuumenna pannu ja lisää nokare voita. Paista taikinasta ohuita lettuja.

Parhaat letut ovat rapeareunaisia ja kullankeltaisia!

Osoite

Puhelin

Mäntymäentie 52, 05470 Hyvinkää
050-345 0703

Sähköposti

Tietosuojaseloste

[email protected]