MÄNTYMÄEN LUOMUTILA
Ota yhteyttä
  • Kananmunat
  • Luomu+
  • HIILIJALANJALKI
  • HYÖNTEISET
  • Yhteystiedot
  • Reseptit
    • Mumman pannukakku
    • Rapeat ohukaiset
    • Mutakakku
    • Paahteinen granola
    • Lemon Curd -tahna
    • Raparperi Curd -tahna
    • Miehekäs aamiaismunakas
    • Parempi aamiaismuna
    • Munasalaatti
    • Pikamajoneesi
    • Paahdettu tomaattikeitto
    • Sipulinen kanapata
    • Risotto kurpitsalla
    • Herkullinen paella
    • Ravitseva lihapata
    • Liemeen keitetty riisi
  • Luomutila
    • Mäntymäen tilan historia

Munasalaatti

Picture
6 munaa
1/2 dl punasipulia
1/ dl majoneesia
1 rkl Dijon-sinappia
2 rkl persiljaa tai basilikaa
2 rkl ruohosipulia
1 tl sitruunan mehua
1 avokado
ripaus suolaa ja pippuria

Herkullista ja täyttävää
- terveellisesti!

Keitä tai hauduta munat kypsiksi eli 10 minuuttia. Valmista majoneesi, ks. pikamajoneesin ohje.

Silppua punasipuli, ruohosipuli sekä haluamasi yrtit, ja sekoita kulhossa majoneesin kanssa.

Lisää tuoreen sitruunan mehua ja mausteeksi sinappia, suolaa ja pippuria.

Kuori kypsät munat ja pilko ne isohkoiksi paloiksi. Tee samoin avokadolle, poista kivi. Lisää lohkot varovasti käännellen muiden aineksien joukkoon.

Osoite

Puhelin

Mäntymäentie 52, 05470 Hyvinkää
050-345 0703

Sähköposti

Tietosuojaseloste

[email protected]