MÄNTYMÄEN LUOMUTILA
Ota yhteyttä
  • Kananmunat
  • Kanaliemi
  • Luomu+
  • Reseptit
    • Mutakakku
    • Rapeat ohukaiset
    • Paahteinen granola
    • Lemon Curd -tahna
    • Raparperi Curd -tahna
    • Miehekäs aamiaismunakas
    • Parempi aamiaismuna
    • Munasalaatti
    • Pikamajoneesi
    • Paahdettu tomaattikeitto
    • Sipulinen kanapata
    • Risotto kurpitsalla
    • Herkullinen paella
    • Ravitseva lihapata
    • Liemeen keitetty riisi
  • Luomutila
    • Mäntymäen tilan historia
  • Yhteystiedot
  • HIILIJALANJALKI

Parempi aamiaismuna

Picture
1 pieni annosvuoka tai kuppi
ruokaöljyä vuoan voiteluun
2-3 rkl ruokakermaa
2-3 rkl haluamaasi juustoraastetta
1 luomukananmuna
suolaa ja pippuria


Helposti valmistuu
useampi kerralla
ystäville ja perheelle

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Voitele vuoka
ruokaöljyllä.

Kaada ruokakermaa vuokaan ja ripottele päälle
juustoraastetta. Riko muna vuokaan siten, että keltuainen
pysyy ehjänä.

Mausta suolalla ja pippurilla. Paista uunissa ylätasolla noin 10 minuuttia.

Halutessasi voit paistaa pekonia ja valuttaa talouspaperin
päällä rapeaksi. Ripottele pekonimurut vuoan pohjalle
ruokakerman ja juustoraasteen kanssa.

Osoite

Puhelin

Mäntymäentie 52, 05470 Hyvinkää
050-345 0703

Sähköposti

Tietosuojaseloste

posti@mantymaen.fi